Preskocit navigáciu

Personálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigády


Personálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigády

Dňa 14. novembra 2018 sa príslušníci a zamestnanci Prešovskej mechanizovanej brigády zúčastnili slávnostného nástupu pri príležitosti personálnych zmien vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigády (2.mb).

Na základe personálneho rozkazu náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR bude dňom 15. novembra 2018 zástupca veliteľa 2.mb plukovník Norbert Hrib ustanovený do funkcie náčelníka Odboru plánovania výcviku a cvičení Štábu strategického plánovania Generálneho štábu Ozbrojených síl SR. V rovnaký deň bude do funkcie nového zástupcu veliteľa 2.mb ustanovený doterajší náčelník štábu 2.mb plukovník Róbert Funtaľ a funkciu náčelníka štábu 2.mb bude od 15. novembra 2018 zastávať plukovník Ondrej Vaško, ktorý prichádza k 2.mb z pozície náčelníka Odboru Štábu strategického plánovania Generálneho štábu Ozbrojených síl SR.

Po prečítaní personálnych rozkazov vystúpil so svojim príhovorom veliteľ prešovskej brigády brigádny generál Stoklasa, ktorý sa poďakoval odchádzajúcemu plukovníkovi Hribovi za vynaložené úsilie a aktívnu prácu v prospech brigády, ktorú vykonával najskôr ako veliteľ 23. motorizovaného práporu Trebišov od 1. apríla 2017 do 30. septembra 2017 a následne ako zástupca veliteľa 2.mb od 1. októbra 2017 do 14. novembra 2018. Veliteľ brigády následne poprial plukovníkovi Funtaľovi veľa úspechov v novej funkcii a zároveň privítal plukovníka Vaška v štruktúre 2.mb. Veliteľ prešovskej brigády na záver vyjadril presvedčenie, že novoustanovení funkcionári sa aj vďaka svojim doterajším skúsenostiam získaných počas pôsobenia na nejednej funkcii v rámci Ozbrojených síl SR, zhostia nových funkcií s rešpektom a zodpovednosťou, čím prispejú k úspešnému splneniu úloh 2.mb v ďalšom období.

Odchádzajúci zástupca veliteľa 2.mb plukovník Norbert Hrib vo svojom príhovore poďakoval všetkým príslušníkom Veliteľstva 2.mb za podporu, za dobrú pracovnú atmosféru a za skvelý kolektív počas jeho pôsobenia v štruktúre druhej brigády a zároveň zaželal všetkým veľa pracovných a osobných úspechov.


Personálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny vo Veliteľstve 2. mechanizovanej brigády

Autor: npor. Mgr. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ - Dátum: 15.11.2018
Čítanosť: 4221
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share