Preskocit navigáciu

Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády


Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády

Veliteľ 2. mechanizovanej brigády brigádny generál Vladimír Kubáň privítal v piatok 18. januára 2019 na pôde 2. mechanizovanej brigády (2.mb), ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SR (OS a OZ SR) Mons. Františka Rábeka. Stretnutie sa uskutočnilo pri príležitosti uvedenia nadporučíka Slavomíra Krajňáka do funkcie štábneho kaplána 2.mb.

V tento deň takisto, Mons. Rábek spolu s ďalšími kaplánmi zo súčastí OS a OZ SR a za účasti veliteľa 2.mb brigádneho generála Vladimíra Kubáňa a veriacich profesionálnych vojakov a zamestnancov Práporu ISTAR 2.mb odslúžili svätú omšu pri príležitosti požehnania kaplnky a zriadenia vojenskej farnosti sv. Michala Archanjela zriadenej v priestoroch Práporu ISTAR Prešov. V príhovore Ordinára OS a OZ SR k zúčastneným zaznelo niekoľko kľúčových súvislostí v živote kresťana a to nielen v uniforme.


Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády Ordinár OS a OZ SR na pôde prešovskej brigády

Autor: npor. Mgr. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ , Foto: autor - Dátum: 18.01.2019
Čítanosť: 3276
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share