Preskocit navigáciu

Predvianočné stretnutie detí z detských domovov s MO SR


Predvianočné stretnutie detí z detských domovov s MO SR

Asi 400 detí z 11 detských domovov prešovského kraja zaplnilo včera, 8. decembra 2009 sálu PKO - Čierny orol v Prešove, kde bol pre nich pripravený bohatý program. Na úvod podujatia sa deťom prihovorili zástupca veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov plk. gšt. Jaroslav Košuda a riaditeľ komunikačného odboru Ministerstva obrany SR Tibor Demmer.

Kultúrny program odštartoval súbor Margarétka, po ňom nasledovalo vystúpenie Mariána Čekovského, ktorý celé podujatie zároveň moderoval. Veselú atmosféru vystupňoval Laci Strike so Street Dance Academy a neskôr sa pridali aj Tina a Rytmus. Po týchto vystúpeniach čakali na všetky deti darčeky v podobe balíčkov, ktoré priniesol samozrejme Mikuláš, no s rozdávaním mu okrem čertov a anjelov pomáhali aj všetci účinkujúci a vojaci podriadených jednotiek 2. mechanizovanej brigády Prešov.

Vedeniu detských domovov a najmä deťom z detských domovov Spišská Belá, Spišský Štiavnik, Prešov, Slon Šarišské Michaľany, Hostovice, Svidník, Vranov nad Topľou, Medzilaborce, detského domova sv. Nikolaja Medzilaborce, PRE TEBA Prešov a z detského domova sv. Klementa Hofbauera Podolínec sa predstavenie veľmi páčilo a všetci si priali, aby sa takéhoto podujatia mohli zúčastniť znova o rok.


mukilmukilmukilmukilmikulomikulomikulomikulokoipkoipkoipkoip

Autor: npor. Dobrovič , Foto: npor. Dobrovič - Dátum: 08.12.2009
Čítanosť: 16213
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share