Preskocit navigáciu

Trebišovskí „vlci“ v plnom nasadení


Trebišovskí „vlci“ v plnom nasadení  

Aj príslušníci 21. mechanizovaného práporu Trebišov sú už viac ako mesiac v plnom nasadení v boji proti ochoreniu COVID-19. S plným odhodlaním a všetkými svojimi silami sa snažia v rámci im zverených úloh prispieť k prekonaniu krízy, ktorá nastala v súvislosti s touto celosvetovou pandémiou.

Každodenne plní úlohy niekoľko desiatok príslušníkov práporu, a to najmä pri plnení asistenčných úloh v prospech Policajného zboru SR. Podieľame sa na ochrane hraničných prechodov Milhosť a Slovenské Nové Mesto, zabezpečujeme reguláciu osôb v nemocniciach v Trebišove a Kráľovskom Chlmci a dohliadame nad dodržiavaním verejného poriadku na košickom sídlisku Luník IX. Naši vojaci sa aktívne zúčastňujú aj na operácii UMBRELLA-1, ktorej cieľom je monitorovať ilegálnu mobilitu osôb v uzavretých marginalizovaných lokalitách v Krompachoch, a zdravotníci sa spolupodieľajú na odoberaní vzoriek ľudí  podozrivých z nákazy vírusom COVID-19.

Veríme, že aj vďaka práci a úsiliu trebišovských „vlkov“ sa podarí zabrániť šíreniu tohto vírusu a v boji proti nemu budeme úspešní. 


Trebišovskí „vlci“ v plnom nasadeníTrebišovskí „vlci“ v plnom nasadeníTrebišovskí „vlci“ v plnom nasadeníTrebišovskí „vlci“ v plnom nasadení

Autor: 21.mpr - Dátum: 17.04.2020
Čítanosť: 4688
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share