Preskocit navigáciu

Pomoc pre našich svidníckych priateľov


Pomoc pre našich svidníckych priateľov

Príslušníci Roty podpory velenia 2.mechanizovanej brigády dňa 11.augusta 2021 priložili ruku k dielu a svojou usilovnou prácou pomohli pri renovácii a výstavbe nového externého hracieho ihriska v Centre pre deti a rodiny vo Svidníku. 

V rámci celorezortného projektu "Nájdi si svoj domov" spolupracuje Veliteľstvo 2.mechanizovanej brigády s deťmi z detského domova zo Svidníka, ktorým sa snažíme priblížiť  prácu profesionálnych vojakov nielen počas vzájomne strávených športových a edukačných aktivít, ale aj poskytnutím pomoci, keď to naši svidnícki priatelia potrebujú. 

Jednou z takých aktivít bola aj brigáda s cieľom renovácie a výstavby ihriska v areáli Centra pre deti a rodiny vo Svidníku, počas ktorej naši vojaci pomáhali s hospodárskymi aj technickými prácami, maľovaním, výkopovými či pilčíckymi prácami.  

Riaditeľ Centra pre deti a rodiny vo Svidníku Ľubomír Sluk ocenil a poďakoval za veľkú pomoc našim vojakom vo forme guľášu a koláčov a dodal, že „vzájomné strávené chvíle, jednotlivé spoločné aktivity, zážitky a vzájomné priateľstvá formujú nielen deti, ale poukazujú aj širokej verejnosti na obetavosť, ľudskosť a veľké srdcia našich vojakov.“


Pomoc pre našich svidníckych priateľovPomoc pre našich svidníckych priateľovPomoc pre našich svidníckych priateľov

Autor: npor. Barbora Dikyová - Dátum: 17.08.2021
Čítanosť: 2498
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share